Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Довбенко довіряє гривні?

Михайло Довбенко, якого прикарпатці обрали у Верховну раду в окрузі № 84 з центром в Тисмениці, і який пройшов туди від Блоку Петра Порошенка, у 2013 році отримав 280 тисяч гривень доходів, а на рахунках в банку має 2,6 мільйони гривень.

Ці дані зазначені у декларації політика та науковця, котра оприлюднена на сайті партії Блоку Петра Порошенка.
З документу стає відомо, що більшість з доходів (230 тисяч грн) – проценти або дивіденди. Ще 45 тисяч нардеп отримав як зарплату помічника народного депутата України.

На рахунку в банках у обранця на момент заповнення декларації було 2 мільйони 602 тисячі гривень, але враховуючи стрімкий обвал курсу гривні, цікаво, а чи не врятував пан Михайло свої банківські заощадження, вчасно перевівши їх у хрустку зелену валюту? Чи, можливо за прикладом свого лідера Петра Порошенка, він також будучи ідейним патріотом залишився вірним гривні?..

Також Довбенко володіє земельною ділянкою розміром в 1200 кв м, будинком, площею в 674 кв м та квартирою – 115 кв м.
Натомість офіційно мажоритарник також має два гаражі та одну легкову автівку Ford Fiesta, яка записана на іншого члена сім’ї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До речі, показовим є, що у своїй біографії Довбенко не приховав, що був активістом і навіть очільником Івано-Франківського Комсомолу.

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності