Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Електропоїзд Одеської залізниці не пройшов обкатки (відео, фото)

На перегоні «Помічна – Новоукраїнка» під час обкатки загорівся електропоїзд Одеської залізної дороги. Займання потягу могло виникнути через поганий технічний стан вагону. Про це повідомив ексзаступник міністра інфраструктури України Олександр Кава.

Він також зазначив, що електропоїзд ЕР9П-362 був випущений на Ризькому вагонобудівному заводі в грудні 1975 року. А з 1978 року цей поїзд, за словами Кави, підпорядковується Одеській залізниці та приписаний у депо «Одеса. Застава».

Олександр Кава запевнив, що пожежа сталася під час обкатки, внаслідок займання вагон вигорів майже повністю.

На «Укрзалізниці» у минулому році горіли десятки приміських електропотягів та дизельпотягів і, в основному, це було через неналежний технічний стан. Більшість електропотягів вже відпрацювали свій ресурс, а нові потяги у належній кількості не закуповуються“, – поділився Олександр Кава.

Останній новий електропотяг для приміських перевезень, за словами Олександра, закупили у 2008 році, тобто 12 років тому.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Електропоїзд Одеської залізниці зайнявся

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності