Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Коронавірусу в евакуйованих із Китаю українців не виявлено

У 89 евакуйованих з Китаю українців та іноземців, які перебувають на 14-денній обсервації у Нових Санжарах на Полтавщині, коронавірус не виявлено.886533

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.
Жоден з 89 евакуйованих, які перебувають на обсервації у селищі Нові Санжари Полтавської області, станом на сьогодні (27 лютого) не хворий на коронавірус Covid-19“, – інформує пресслужба Данілова.

Він наголосив, що молекулярно-генетичні дослідження біологічного матеріалу, який брали у евакуйованих, наразі не виявили коронавірус.

Першу партію біоматеріалу було передано літаком до Києва 22 лютого, де його перевірили на тест-системах.

Наступний забір біологічного матеріалу в евакуйованих буде 1 березня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Інкубаційний період коронавірусу та, відповідно, строк обсервації не перевищить 14 днів, якщо тести й далі будуть негативними.

Натомість стало відомо, що у віце-президента Ірану з питань жінок та сім’ї Масуме Ебтекар зафіксували коронавірус.

Також коронавірус нового типу виявлено у громадянина Ізраїлю, який повернувся додому з Італії. Про це повідомила в четвер ізраїльська державна радіостанція Kan з посиланням на генерального директора міністерства охорони здоров’я країни Моше Бара Сімон-Това.

На ранок 27 лютого кількість інфікованих коронавірусом у світі перевищила 80 тисяч. А кількість померлих від COVID-19 у Китаї зросла до 2744, у світі – 2801 особа. Поширення коронавірусу у світі випередило темпи зростання хвороби у Китаї, заявив глава Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності