Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Лікарі проти ЛОР

Львівські лікарі виступили проти обласної ради. Вони хочуть продовження реконструкції пологового будинку на Батальній. Адже будівництво заморожене ще з жовтня минулого року. А понад 400 людей залишилося без роботи, тож медики хочуть привернути увагу і обласної влади.

Лікар акушер-гінеколог Любомира Литвинчук розповідає, що через зупинену реконструкцію медики не мають за що жити. «Ми вимагаємо завершення реконструкції перинатального центру, бо більшість працівників знаходяться у «простої». Людям виплачують дві третини зарплати, і вони виживають на ті гроші», – зазначила співрозмовниця.

В акції протесту брали участь не лише медики перинатального центру, а й вагітні та молоді мами.
Відтак облрада сьогодні проголосувала за звернення до Кабміну з проханням виділення грошей на завершення реконструкції перинатального центру. А потім гроші будуть просити у профільних міністерств, аби виділили необхідну суму. Зазначимо, у держави просять понад сто мільйонів гривень. А старий кошторис – це майже 87 мільйонів гривень.

Та пікетом працівників пологового будинку сьогоднішня сесія обласної ради не обмежилась. До депутатів прийшли ще з однією акцією і інші активісти. Вони закликали обласних обранців проголосувати за запровадження обов’язкового маркування російських товарів в магазинах. І таким чином посилити ефект економічного бойкоту товарів країни-агресора.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності