Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Львівщині товарняк зійшов з рейок

25 січня о 06.35 год. на станції Лавочне (Львівська область) стався схід десяти вантажних вагонів поїзда сполученням Вечірній Кут-Чоп, який перевозив залізну руду. Внаслідок цього пошкоджено вагони та колійне полотно, збито опору контактної мережі, виникли затримки у русі поїздів. Оперативно на місце події прибули спеціалізовані підрозділи Львівської магістралі: відбудовні поїзди зі станції Стрий, Мукачево та Львів. Роботу штабу з ліквідації наслідків сходу курують начальник Львівської залізниці Богдан Піх, на місці працюють головний інженер магістралі, ревізор з безпеки руху поїздів та автотранспорту, керівники служби колії, вагонної служби, енергетики та зв’язківці, інші фахівці.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, однак, сходження вагонів спричинило незручності для пасажирів поїздів, які рухалися з Києва до Ужгорода, та приміських поїздів, які не змогли вчасно виконати свої рейси. Львівська залізниця організувала курсування цих поїздів за зміненим маршрутом – через станцію Сянки. Також для доїзду організовано підвезення пасажирів спеціальним транспортом до Львова, аби пасажири могли здійснити пересадку. Львівська магістраль просить пробачити за тимчасові незручності.

Залізничники працюють на об’єкті безперервно і сподіваються уже в найближчий час завершити комплекс робіт та відновити рух на цій дільниці. Причини ж інциденту та розмір збитків визначить спеціальна комісія фахівців, яка зможе повноцінно опрацювати матеріали випадку лише після вивчення усіх деталей.

В результаті проведеної залізничниками роботи з ліквідації наслідків сходу вантажного поїзда на станції Лавочне рух по непарній колії на зазначеній дільниці було відкрито вже зранку 26 січня, а згодом, після підняття останнього вагона, й на основній колії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За повідомленням прес-служби Львівської залізниці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності