Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Не стало улюбленця багатьох поколінь Володимира Етуша

У Москві помер народний артист СРСР і улюбленець багатьох поколінь глядачів Володимир Етуш, йому було 96 років. Про це повідомив директор Театру імені Вахтангова Кирило Крок.

Володимир Абрамович помер сьогодні о 12:30 в лікарні, куди його відвезли напередодні, в п’ятницю”, – розповів Кирило Крок. Він зазначив, що час і місце прощання з артистом стануть відомі пізніше.

Як відомо, місяць тому Володимир Етуш пережив інсульт. Він провів пару тижнів в лікарні, але тоді лікарям вдалося його виходити.

Однак 8 березня його стан різко погіршився, і він раптово втратив свідомість будинку. Швидка доставила актора в реанімацію однієї з московських лікарень. Там він помер сьогодні вранці. Як любив сам казати покійний актор: “Смерть — это вещь, конечно же, неожиданная, но ожидаемая“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 1953 року Етуш почав зніматися у кіно, виконував переважно гострохарактерні та комедійні ролі. Він грав різних персонажів: від казкових королів, факірів до Шпака у блискучій комедії “Іван Васильович змінює професію”. Але, напевно, найпопулярніша його роль – Саахов в комедії Леоніда Гайдая “Кавказька полонянка”.

Відомо, що Етуш належав до тих акторів, які засуджують російську військову агресію до України.

Також він говорив: “Нет на земле никаких русских, немцев, евреев, голландцев… Есть просто люди, которые воюют, которые терпят, которые боятся и которых заставили стрелять друг в друга“.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності