Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Одесі виділено 45 млн. євро для будівництва наземного метро

Два європейські банки проголосували за видачу пільгового кредиту розміром в 45 млн євро для будівництва швидкісного трамвайного сполучення «Північ-Південь».

У Києві відбулося четверте засідання Керівного комітету проекту Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт України». За результатами засідання прийнято рішення про схвалення підпроектів з розвитку міського пасажирського транспорту, в число яких потрапив і проект «Північ-Південь». На його реалізацію виділили 20 млн євро.

Як повідомляє PRAWWWDA, за словами віце-мера Одеси Павла Вугельман, в той же самий час Європейський банк реконструкції і розвитку і Європейський інвестиційний банк виділили ще 25 млн євро.

Сьогодні будівництво швидкісного трамвайного сполучення передбачає заміну рейок і тягових підстанцій, а також придбання 45 багатосекційних вагонів. Терміни реалізації – до 5 років. В кінцевому підсумку, ми доведемо найголовніший інфраструктурний проект Одеси до кінця“, – зазначив Павло Вугельман.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що «Північ-Південь» – це найамбітніший проект в Одесі за останнє десятиліття. Маршрут покликаний з’єднати дві крайні точки міста – селища Котовського і Таїрова. Шлях буде прокладений через центр Південної Пальміри. За попередніми оцінками, завдяки «наземному метро» з одного кінця міста в інший можна буде доїхати не більше ніж за півгодини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності