Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СОТНИК МАЙДАНУ М. Ноняк ДОПОМІГ БАТАЛЬЙОНУ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬК»

10 жовтня після офіційної присяги 20 новобранців міліцейського батальйону «Івано-Франківськ» польовий командир 2-ої сотні київського Євромайдану, наш земляк з Надвірнянщини, Михайло Ноняк передав хлопцям амуніцію, засоби зв’язку та автомобіль. Всі ці речі допоможуть бійцям виконувати поставлені перед ними завдання в зоні проведення АТО. Адже він на власному досвіді, відвоювавши з першого до останнього дня революції пліч опліч зі своїми хлопцями на передовій по вулиці Інститутській у Києві, знає якою необхідною є допомога небайдужих.

«Коли я дізнався, що Михайло Ноняк хоче передати кошти з свого виборчого фонду на потреби АТО, то звернувся до нього з проханням допомогти саме батальйону особливого призначення «Івано-Франківськ». Вже через кілька днів ми відправляємося на Схід, нам дуже потрібна була амуніція, спальники, генератор, засоби зв’язку, автомобіль та багато інших речей. Михайла знаю особисто, адже ми разом пройшли Майдан, він і раніше допомагав хлопцям, які зараз воюють, не відмовив і нам. Оперативно було закуплено необхідні речі і сьогодні передано нашому взводу. Ми дуже вдячні Михайлу Ноняку за надану допомогу», – розповів «Білий», командир одного із взводів батальйону «Івано-Франківськ».

Кандидат в депутати Михайло Ноняк пообіцяв і надалі допомагати учасникам АТО: «Допомагав і буду допомагати своїм побратимам, які боронять Україну від зовнішнього агресора та роблять все для того, щоб у нас з вами було мирне небо над головою», – сказав Михайло Ноняк після передачі допомоги бійцям.

Нагадаємо, що 4 жовтня, під час представлення Андрієм Парубієм Михайла Ноняка як офіційного кандидата від партії «Народний фронт» по 83 окрузі, останній заявив, що усі кошти, які на даний момент є у його виборчому фонді (а це 105 тис. грн.) він перерахує на допомогу учасникам АТО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Така заява згодом підтверджена ділом не могла не викликати певний резонанс, адже досі ніхто з кандидатів не відмовлявся від агітаційних матеріалів, щоб допомогти добровольцям.

Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності