Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СВОБОДІВЕЦЬ ХОЧЕ ЗАЛИШИТИ ЛЬВІВ’ЯН ГОЛОДНИМИ?

Роботу львівських супермаркетів можуть обмежити до 18–19 години. Таку думку під час доповіді на сесії Львівської обласної ради висловив перший заступник голови Львівської свободівець ОДА Йосиф Ситник.

Ситник розповів, що під час поїздки у Київ мав розмову з міністром енергетики України, під час якої пропонувались розширити права обласних державних адміністрацій щодо обмеження роботи супермаркетів та нічних розважальних закладів.
Ситник додав, що такі пропозиції також підтримувались і іншими головами ОДА, які були присутні на засіданні уряду.
За словами Ситника, якщо обмежити роботу цих закладів до 18–19 години, то може вдатись не відключатись від електроенергії лікарні та житлові будинки.
«У Львові та у області таких об’єктів є багато», – наголосив перший заступник голови Львівської ОДА.
Ситник також додав, що підписав розпорядження щодо лімітів ПАТ «Львівгаз» і додав, що монополістів потрібно ставити у певні рамки.
Тільки свободівець одного не врахував, що робочий день у більшості львів’ян триває саме до 18 години, а у декого ще довше. Більшість супермаркетів розташовані на краю міста, тому виникає потреба у часі до них ще доїхати…
Отож, виникає запитання, чи бува не залишаться львів’яни голодними при таких розкладах?..

Ярослав Гібура

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності