Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Українців зобов’яжуть пройти двомісячний курс молодого бійця

Якщо після проходження навчання учасник курсу не захоче підписувати контракт з ВСУ, він потрапляє в систему терроборони.

kurs12Кожен громадянин України зобов’язаний пройти двомісячний “курс молодого бійця“. Про це заявив радник глави Міністерства оборони Олександр Данилюк.

За його словами, завдання Міноборони полягає в максимальному залучення громадян України до оборони країни.

“Сьогодні ми говоримо про те, що кожен громадянин зобов’язаний пройти двомісячний “курс молодого бійця”. У тому випадку, якщо він не підписує після цього контракт з ВСУ, не вступає у військово-навчальний центр, де отримує військово-облікову спеціальність, за якою вже далі служить за контрактом, він вже потрапляє в систему терробороны, яка там виконує свою безпосередню функцію оборони конкретної території”, – заявив Данилюк.

Нагадаємо, Міністерство оборони України планує до кінця 2014 р. ввести програму загальновійськової підготовки військовозобов’язаних.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.


За матеріалами: 112.ua

 

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності