Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В прокремлівській Угорщині тривають протести проти президента Орбана

Угорщину трясе від протестів проти правління чинного прем’єра та його уряду. Так, в угорській столиці пройшли багатотисячні акції протестів проти змін у трудовому законодавстві і президента Віктора Орбана.

Про це стало відомо завдяки повідомленням угорських ЗМІ.

Відомо, що 5 січня в Будапешті кілька тисяч протестувальників вийшли на вулиці для проведення акцій по запобіганню змін трудового законодавства, які передбачають підвищення понаднормових годин роботи.

Протестувальники також виступили проти партії ФІДЕС – Угорський громадянський союз і прем’єр-міністра країни Віктора Орбана.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Протести в Угорщині спалахнули ще 12 грудня після прийняття закону, який підвищує кількість допустимих понаднормових годин роботи з 250 до 400 на рік. Профспілки називають його “законом про рабство”.

Невдоволення спрямоване також проти політики правонационального уряду Угорщини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності