Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Виробництво легкових авто в Україні впало за рік на 77%, але виросло за місяць на 6%

За попередніми даними асоціації “Укравтопром” у жовтні на українських заводах було вироблено 1,48 тис. автотранспортних засобів, що на 13,5% більше, ніж у вересні (1,3 тис. одиниць), однак при цьому на 72,5% менше, ніж в жовтні минулого року (5,37 тис. одиниць). Про це повідомляє асоціація “Укравтопром”.

Обсяг виробництва легкових автомобілів за місяць склав 1,14 тис. машин, що на 6% більше, ніж у вересні, але на 77% менше жовтневого показника минулого року.

Комерційних автомобілів було вироблено 245 машин, при цьому зростання відзначено і в порівнянні з минулим місяцем, і в порівнянні з торішнім жовтнем – на 29% і 13% відповідно.

Жовтневий показник в частині виробництва автобусів – 88 одиниць, що на 144% більше результату попереднього місяця, але при цьому на 64% менше підсумками жовтня 2013 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За період січень – жовтень в Україні було вироблено 27,59 тис. одиниць автотранспортної техніки, або на 28% менше аналогічного результату минулого року.

Найбільше падіння відбулося в автобусному сегменті українського автопрому, де за десять місяців було вироблено всього 716 одиниць техніки, що майже на 60% менше показника річної давності.

Випуск легкових автомобілів за той же період скоротився на 27% до 25,31 тис. машин.

Виробництво комерційних авто продемонструвало найменше падіння – 0,7 відсотка і склало 1,57 тис. автомобілів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності