Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Сусіди у Чернівцях вимагають ізолювати дружину госпіталізованого із коронавірусом (відео)

Приблизно 20 людей прийшли під під’їзд одного з чернівецьких будинків. Вони вимагають ізолювати дружину інфікованого коронавірусом буковинця.

За словами мешканця під’їзду Ігоря Семенко, він бачив, як швидка забирала інфікованого чоловіка. Відтак мешканці будинку вимагають ізолювати його дружину.87813264_2552943428168273_4196963448044650496_n

Що означає домашній карантин? Хтось стоїть під дверима і дивиться, щоб вона не вийшла?“, – каже він.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, дружину інфікованого перевіряють на зараження коронавірусом, її результат буде готовий за два дні. За словами в.о. керівника Лабораторного центру МОЗ Наталії Гопко, у неї нема симптомів, відтак вона перебуває вдома в самоізоляції.

Відео: телеграм-канал “ХЧ”

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Що відомо:

  • У Чернівцях підтверджено перший випадок захворювання на коронавірус.
  • Інфікований чоловік нині перебуває в окремому боксі інфекційного відділення в Чернівецькій обласній лікарні, його стан стабільний. На зараження коронавірусом перевіряють дружину інфікованого, її результат буде готовий за два дні.
  • Дружина хворого не має симптомів хвороби, вона перебуває вдома у самоізоляції. За словами заступника голови МОЗ Віктора Ляшка, хворий та його дружина не зустрічалися з родичами та друзями після повернення з Італії.
  • За словами в.о. керівника Лабораторного центру МОЗ Наталії Гопко, сьогодні (3 березня) почали лабораторне обстеження тих, з ким контактував інфікований.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності