Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Всупереч новим ДБН в центрі Івано-Франківська зведуть 24-поверхівку

Івано-Франківська міська рада затвердила детальний план території для багатоквартирної житлової забудови та будівництва дитячого садочка в межах вулиць Степана Бандери – Євгена Коновальця – Ярослави Стецько у м. Івано-Франківську.

Загальна кількість квартир – 815.

Планується будівництво дитячого садка на 100 місць.

На території облаштують дитячі та спортивні майданчики, майданчики для відпочинку, господарські майданчики, майданчики для сміттєвих контейнерів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, планується будівництво чотирьох підземних паркінгів на 415 паркомісць.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИОбмежено поверховість у населених пунктах

У рамках проекту планується будівництво 23 багатоквартирних житлових будинків. Переважно будуватимуть будинки висотою 8-10 поверхів. Один з будинків буде 24-поверховим.

Слід зазначити, що згідно нових ДБН в Україні чітко встановлено обмеження поверховості забудов згідно до кількості мешканців населених пунктів (міст та сіл). У Івано-Франківську, який разом із кількома десятками тисяч студентів заледве сьогодні налічує до 200 тис. населення, в районі запланованого будівництва переважають старі 5-поверхівки та є кілька 9-поверхівок. Як між ними впишеться 24-поверховий монстр, важко уявити.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕПовстання. З-під правлячої верхівки в Івано-Франківську намагається вирватися приміське село

Нагадаємо, що 20 січня ц.р. на зборах села Вовчинці Івано-Франківської міської ради було прийнято рішення про від’єднання від міста та створення з іншими селами власного ОТГ, що руйнує плани міської влади та місцевих забудовників про приєднання до обласного центру інших близьких населених пунктів…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності